Kvindelige overvægtige skuespillere søges til kunstvideoinstallation, København

Kvinder 20 - 100 år, København

GAVE UDLØBET

Kvindelige overvægtige skuespillere søges til kunstvideoinstallation fortrinsvis (erfaring ikke nødvendig).

Enkeltoptagelser en halv dag pr. skuespiller.

Re-entactment (genskabelse) af Amerikansk Hog calling tradition. Kunstvideoinstallationen udstilles Nikolaj Kunsthal Kbh. november 2013.

Hog calling er en konkurrenceform på Amerikanske dyreskuer hvor deltagerne kalder på og efterligner grise. Se venligst virkelige Hogcallers på you tube: http://www.youtube.com/watch?v=uVcVSEa_Ooo

Hog calling er ekstraordinær brug af stemmens kraft. Det er på et øjeblik med hele sit væsen, fuldt ud at indleve sig i dyrets lyde. At deltage i en hog calling konkurrence kræver at afvise næsten alt hvad en kvinde traditionelt bliver opdraget til at være. Du skal være højtråbende, gakked og villig til at fordreje dit ansigte og krop i positioner, som sagtens kan beskrives som utiltrækkende, du skal være fuldstændig uden hæmninger, skamløs og helt ude af kontrol.

Når en kvinde kaster sig ud i sådan en ugenert handling på en scene, frigør hun os alle for stereotyper. Og når kvinden endda er overvægtig, og sagtens ved at hun står til skue for tusinder af jokes, bare ved at deltage.

Så kan jeg ikke lade være med at klappe.

Way to go Girl - som de siger derovre.

Der gives gavekort for din medvirken.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID