FOR ALLE: Kom til test-optagelse på TV2 Charlies nye program, København

Mænd og kvinder 20 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Kom til test-optagelse på TV2 Charlies nye program. Vi byder på levende populærmusik og live-optræden med en folkekær dansk kunstner. Der er masser af musik og humor - og vi håber, du vil fortælle os, hvad du synes om det. 

Torsdag d. 12. september kl. 19:15 på Østerbro i Købenavn foretager vi en testoptagelse på et nyt program. Derfor inviterer vi en mindre gruppe test-publikum i studiet - og du kan være med, hvis du har lyst.

Vi tester et nyt program til TV2 Charlie. Ole Kibsgaards kapel sørger for masser af levende musik i studiet. Og en af Danmarks mest folkekære værter, Jens Blauenfeldt, styrer programmets deltagere gennem en venskabelig kappestrid om, hvem der er bedst til at synge alle de mest elskede populære hits fra dansk populærmusik i 80'erne. 

Sidst, men ikke mindst, byder vi på gæsteoptræden af et af dansk populærmusiks store navne.

Der er masser af musik, godt humør og humor - og rig mulighed for at nynne med, hvis man har lyst til det.

Det hele tager cirka to timer, vi byder på øl, vand og vin, og en ganske særlig oplevelse af TV bag kameraet. Derudover får du mulighed for at udfylde et spørgeskema, så du kan fortælle, hvad du synes om vores program. Spørgeskemaet er naturligvis frivilligt.

Det er gratis at være med, og børn ned til 12 år er velkomne i selskab med voksne.

Hvis du vil være med, så skriv til charlie@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, det antal pladser, du ønsker, og dit telefonnummer. 

Når jeg har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra mig med bekræftelse og nærmere praktisk information.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID