FOR ALLE: Vind et ophold på Nørgaards filmskuespillerlinje til 1/2 pris

Mænd og kvinder 17 - 100 år, Jylland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Du har nu muligheden for at vinde et legat til et 13 ugers efterårsophold på Nørgaards Højskole til halv kostpris. Opholdet starter søndag den 8. september og slutter lørdag den 7. december 2013.

Nørgaards Højskole tilbyder 10 forskellige linjefag, Filmskuespil, Dans, Musiker&sanger, Musik, Foto, Skriv!, Event Making, Kunst, Sport&cross og Outdoor. Man følger to linjefag i løbet af sit ophold og supplerer med valgfag af vidt forskellig art lige fra e-sport og crossfit over fodbold til debat, yoga og ukulele.

På alle ophold er der studieture til Berlin og New York. Berlin-turen er obligatorisk og betales via et tilmeldingsgebyr til skolen når man tilmelder sig, mens turen til New York er et ekstra tilbud til eleverne som gennemføres i umiddelbar forlængelse af opholdet.

Nørgaards Højskoles filmskuespillerlinje er unik indenfor højskoleverdenen og begejstrer nu på sjette år elever fra hele landet. Et ophold på linjen er et målrettet forløb, som vil træne dig i at agere foran et kamera jf. principper udviklet af den amerikanske skuespiller-coach, Harold Guskin - principper som også benyttes på Det Danske Filmskuespillerakademi. Samtidig kigges der på, hvordan branchen ser ud, og på hvordan man bedst kommer videre, hvis man gerne vil noget med sit skuespil.

Læs meget mere om Filmskuespil og om Nørgaards Højskole på skolens hjemmeside:
http://www.nrgaard.dk

For at deltage i konkurrencen, skal du blot skrive en kort tekst om, hvorfor det netop er dig, der skal vinde legatet.

Send din tekst pr. mail til Nørgaards Højskoles markedsføringsansvarlige, Jan Bo Rasmussen, jan@nrgaard.dk senest mandag den 26. august. Vinderen af konkurrencen får direkte besked.

PS: Husk at du for at starte på højskole skal være fyldt 17 et halvt år, inden opholdet starter!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID