FOR ALLE: Gratis publikumspladser til TV-2 Charlie, København

Mænd og kvinder 12 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Kom til test-optagelse på TV2 Charlies nye program. Det er fuldt af humor, quiz og hyggeligt drilleri - og du kan fortælle os, hvad du synes er allermest sjovt!

Onsdag d. 27. februar kl. 12:30 på Østerbro i København foretager vi en test på et nyt program til TV2 Charlie. Derfor inviterer vi test-publikum i studiet - og du kan sidde med i publikum, hvis du har lyst. 

Jarl Friis-Mikkelsen er værten, som skal styre ni af Danmarks mest elskede kendisser igennem et program fuldt af humor, drilleri og skøre indfald fra de kendte. 

Man overværer to optagelser af programmet, vi byder på lidt at drikke og snacks, og i pausen mellem optagelserne byder vi på sandwich. Det hele er slut engang mellem kl. 16:30 og kl 17:00.

Du får en helt særlig oplevelse af TV bag kameraet og programmets kendte på slap line, og derudover får du mulighed for at udfylde et spørgeskema, så du kan fortælle hvad du synes om vores program. Spørgeskemaet er frivilligt.

Det er gratis at være med, og børn ned til 12 år er velkomne i selskab med voksne.

Hvis du vil være med, så skriv til anita@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, hvor mange pladser, du ønsker, og dit telefonnummer. 

Når der er reserveret plads til dig, modtager du en mail fra mig med bekræftelse og nærmere praktisk information.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID