Forside > Castings & auditions

HASTER: BLIV STATIST I STOR FAMILIEFILM I MORGEN, KASTRUP

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

GAVE UDLØBET

På grund af akut afbud til den 27. nov, søges statister til optagelser. Alt du skal gøre er, at maile os din tilmelding efter at have læst opslaget her igennem. I såfald skal du bare møde op som anvist her.

Filmen MGP Missionen bliver instrueret af Martin Miehe-Renard. Den bliver produceret af ASA film og får biografpremiere i marts måned 2013, derudover vil den blandt andet også blive vist på DR.

Mødestedet er Kastrup Lufthavn. Deltagende mødes i Kastrup Lufthavn ved DSB kiosken tæt på rulletrapperne hvor man går ned til togskinnerne kl. 6:45. Toget vi skal med kører kl. 7:00, så det er meget vigtigt, at man er der til tiden. Ellers er toget kørt. Man er tilbage igen senest ca. kl. 16:00.

Der vil blive delt frokost ud til os alle, og det bliver en rigtig hyggelig dag!

Angående tøj og tilbehør:
- Du/I skal bare være iklædt jeres normale hverdagstøj. Tag meget gerne en taske med, hvor der er flere valgmuligheder.
- Derudover er det også en god ide at tage underholdning, som aviser, magasiner, ipads, snacks, bøger, strikketøj eller andet med, ligesom rigtige togpassagerer ville gøre det. (så bliver pauserne også lidt sjovere)
- For at ligne rigtige rejsende, er det også meget vigtigt at I/du har store tasker eller kufferter med, så man tror på at I/du er på vej til Jylland på weekendbesøg eller ferie.

Alle vil selvfølgelig modtage et gavekort på 2 biobilletter per dag man er med.

Mail via nedenstående formular, og du er på.

Casting udløbet

Ansøg