Forside > Castings & auditions

DELTAGERE SØGES TIL NYT TV-KONCEPT, JYLLAND & FYN

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Hele landet

UDLØBET

P.O.V. er TV om danskerne og Danmark, fortalt af danskerne. Kamerat gives til dem der fortæller og lader dem om at fortælle.  Det er hverdagen set gennem danskernes øjne.

Her er ingen redaktør der censurerer, ingen smarte klip. Livet skal ses som det er; sjovt, finurligt, kedeligt, menigsfyldt, hårdt, trist, spændende og bare helt dagligdags. Der følges unge som gamle, fra alle lag, erhverv og fra hele Danmark. 

Herved gives et indblik i Danmark og danskernes hverdag lige nu. 

Samtidig vil vi også vise nuancerne, således at vi ikke sætter hinanden i bås, men i stedet øger forståelsen og rummeligheden for hinanden igennem historiefortælling.

Det handler i al sin enkelthed om, at du modtager et kamera med kropssele, som du tager på en fast dag om ugen eller en gang i mellem eller lign. Alt efter hvad der passer ind i dine planer/liv og filmer ALT fra din hverdag.

Så når memorykortet i kameraet er fyldt op, så sender du det bare retur, efterfølgende klippes materialet og bliver udsendt på regional tv (ikke TV2 regionerne). 

Spørgsmålet er: Hvad fortæller vi, og hvad ligger vi vægt på i vores liv?

Kort sagt, så er P.O.V. alt der er klippet fra i en film. Til gengæld er det virkeligheden, som er fuld af overraskelser og små mirakler.

Kunne du forestille dig at vise dig selv, dit liv, og det du brænder for ? - Så gives nu muligheden for at vise dit liv på TV.

Der sendes på de regionale kanaler én time om ugen i hver region - og den time kan blive din.

Lige nu søges deltagere fra Jylland og Fyn.

Casting udløbet

Ansøg