Forside > Castings & auditions

LØN: PROJEKTLEDERE SØGES TIL PLADESELSKABER

Mænd og kvinder 19 - 30 år, Hele landet

UDLØBET

I forbindelse med et projekt i Malmø og samarbejde med flere pladeselskaber rundt i landet, søges fælles efter 3 projektledere, der har lyst til at medvirke i projektet.

Du er: Mellem 19-30 år (mandlig eller kvindelig).

Smilende, udadvendt og præsentabel!

Som projektleder er det derfor din opgave at sikre, at samarbejdet mellem projektdeltagerne fungerer, og at alle styrer mod det samme mål og tager hånd om deres arbejdsopgaver. Projektledelse handler altså om at skabe overblik over hele processen og sikre, at alle er klar over, hvad de skal bidrage med og hvornår.

Der vil være studiesessioner indspilninger, fotosessions samt nogle side-projekter i forbindelse med nogle kendte svenske kunstner. At der er brug for disse projektledere, under disse projekter, er ganske fordi det findes vigtigt - og sikrest som muligt, at der nogle, der holder overblik over hele processen som beskrevet ovenover. Udover det, vil i konstant beskæftige med indspilnings studier, nye kunstner, booking af lokaler etc.

Som disciplin trækker projektledelse blandt andet på ting inden for kommunikation, konflikthåndtering og generel ledelse. Der kræves ellers ingen form for uddannelses erfaring - og specielt da disse projektledere vil blive oplært, før projektet starter. Det vigtigste er bare, at man har passion, viljen og vil stå op, for det her!

Hvis vi ser potentiale i en projektledere og han/hun gøre det yderst tilfredsene med arbejdet, vil vi stærkt gå under overvejelse om at fastansæt ham/hun - med en løn på 15.000kr,- om måneden inkl. Royalties ved siden af.

Casting udløbet

Ansøg