Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: SKUESPILLERE SØGES TIL STUDENTERREVYEN, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Dygtige skuespillere med hjerte for revygenren søges. Der er intet krav til din uddannelsesmæssige baggrund, men vi forventer du er scenevant og har lyst til at dedikere dig med alt den tid og energi, det kræver at lave en revy. Som skuespiller vil du i samarbejde med instruktøren og de øvrige spillere, være en medskabende del af revyens kunstneriske indhold.

Samtidig vil vi gøre vores for at få det bedste frem i dig som skuespiller, så du kan blive endnu dygtigere. Prøver vil foregå aftener samt udvalgte weekender fra starten af januar, til premieren i starten af marts. Revyen opføres på Folketeatret.dks lille turnescene i København NV mandag til lørdag i perioden 8. - 23. marts 2013.

Det skal understreges at Studenterrevyen er frivilligt drevet, og vi derfor ikke har mulighed for at tilbyde løn.

Auditionen:

Hertil skal du forberede en kort scene, samt en sang. Du bestemmer selv hvad du vil opføre. Begge dele skal kunnes udenad, og vi vil bede dig især lægge vægt på fortolkning og scenisk udtryk. Meget gerne i den komiske genre. Har du brug for en stikordsgiver, skal du give besked herom, ved tilmelding.

Dato for audition: 3/11 og 10/11

Tilmelding sker på: audition@studenterrevyen.dk - senest mandag den 30.oktober. I mailen skal du skrive dine kontaktoplysninger, alder, hvorfor du ønsker at være skuespiller ved Studenterrevyen, vedhæfte et foto, samt et evt. kunstnerisk CV. Herefter vil du modtage et tidspunkt for din audition. Umiddelbart efter 1. runde er afsluttet, vil du modtage besked, om du er gået videre til 2. runde.

Om Studenterrevyen:

Studenterrevyen er en københavnsk revy, med snart 200 år på bagen. Flere kendte skuespillere, instruktører og tekstforfattere, har udfoldet deres talenter her. Vores ønske er netop, at give unge talenter muligheden for at prøve kræfter med et stort og rutineret produktionshold og dermed få vist deres talenter.

Revy 2013 instrueres af Stine Ruge, der udover at være en erfaren iscenesætter, også er uddannet skuespiller.

Casting udløbet