Forside > Castings & auditions

PERSONER MED KOKAIN-ERFARING SØGES TIL DR1 DOKUMENTAR,

Mænd og kvinder 13 - 50 år, Hele landet

UDLØBET

Har du erfaring med kokain?

DR søger personer, der har erfaring med kokain og har mod på at stå frem (evt. anonymt) og fortælle deres personlige historie i ny dokumentarserie til DR1.

Eyeworks producerer en dokumentarserie i 6 afsnit til DR1, som handler om stoffet kokain i alle dets aspekter. I programmerne forsøges det afdækket, hvordan stoffet påvirker sindet, hjernen, kroppen og samfundet. Hvori ligger stoffets appel. Hvorfor er det så populært og hvilke konsekvenser har det for den enkelte og samfundet. Sporet følges rundt i danmark, ud gennem Europa og hele vejen tilbage til Colombia, hvor hovedparten af stoffet kommer fra.

Værten på programserien, en dansk skuespiller, er selv tidligere kokain-misbruger som gennem serien søger svar på, hvorfor det er sådan et appellerende stof og hvorfor det er så svært at slippe - også for ham selv!

En del af programserien handler om at fortælle, hvor udbredt stoffet er. Om opture og nedture og dets indflydelse på deres liv. Der søges hovedsageligt personer, som har lyst til at stå frem som dem selv, men anonymitet er en mulighed.

Casting udløbet

Ansøg