Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: PUBLIKUM SØGES TIL TOP CHARLIE, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 15 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Keld Heick, Anne Herdorf og toppen af poppen byder nu igen på fest, musik og dans. Og det er gratis!

Top Charlie er tilbage i topform - som altid med et sprudlende show af dejlig dansemusik. Keld Heick og Anne Herdorf er de elskede værter, som præsenterer kunstnere fra toppen af den danske og udenlandske pop - og du kan sidde med i publikum og slå dig løs på dansegulvet. 

Det er ganske gratis, og vi byder på en velkomst-drink ved ankomsten i vores dejlige TV-studie på Refshaleøen i København. 

Vi kan desværre endnu ikke afsløre, hvilke kunstnere man kan møde hvornår, men sæsonen byder på navne som: Brødrene Olsen, Dorthe Kollo, Peter Belli, Kandis, Torben Lendager, Ivan Pedersen & Backseat, Jacob Haugaard, Red Squares, Baronets, Cliffters med Johnny Reimar, Sweethearts, Birthe Kjær og mange andre. 

Man skal være minimum 15 år gammel for at være med. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig på charlie@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit navn, telefonnummer og ønsket antal pladser.

Der kan gå et par dage, før du hører fra os, men vi sender en bekræftelse med nærmere information, når vi har tjekket, at der er plads til jer. Bemærk venligst, at kontoret holder lukket fra 11. til 18. oktober, men vi bestræber os på at give alle svar hurtigst muligt, og i den rækkefølge, vi har modtaget henvendelserne i - så skriv så snart du kan.

Vælg mellem følgende dage/tider:
Tirsdag d. 6. november kl. 19:15
Onsdag d. 7. november kl. 13:30
Onsdag d. 7. november kl. 19:15
Torsdag d. 8. november kl. 13:30
Torsdag d. 8. november kl. 19:15
Tirsdag d. 13. november kl. 13:30
Tirsdag d. 13. november kl. 19:15
Onsdag d. 14. november kl. 13:30
Onsdag d. 14. november kl. 19:15
Torsdag d. 15. november kl. 13:30 

Casting udløbet