Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: MEDVIRKENDE SØGES TIL TV-PILOT

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Medvirkende søges til en ny-tvpilot til et kommende program med arbejdstitelen "Undskyld".

Programmets grundprincip er, at vi er blevet dårligere til at indrømme vores fejltagelser. Alt for tit reagerer vi med vrede eller bortforklaringer - eller nægter simpelthen at indrømme at det var vores egen fejl.

Dette skal programmet være med til at gøre op med. Vi skal lære og forstå at livet er skønnere at leve, når man kan sige undskyld og tilgive. Derfor søges efter en god historie til præsentationen af programmet.

Denne skal ikke vises offentligt, men kun bruges som en vejledning i hvordan programmet kan komme til at se ud.

Derfor:

1. Den alvorlige version :
Har du mon en god ven eller en slægtning, som du på et eller andet tidspunkt har såret og som du i virkeligheden burde sige undskyld til? Er der en historie i dit bagland, som du allerhelst vil have ud af dit liv, fordi du godt ved at du "gik over stregen" og sårede en du holder meget af - som du måske ikke ser så meget mere, og som du savner?

Eller:

2. Den mere humoristiske version:
Kom du f.eks. til at lægge dig ud med din chef fordi du kom forsent til din aftale, eller larmede I for meget til den fest du holdt, så du måske har fået hele opgangen på nakken - eller bare værten? Eller er du kommet til at sige eller gøre noget overfor en du holder af, som er virkelig pinligt - og som du har dårlig samvittighed over? Og føler du at en undskyldning rent faktisk er på sin plads?

Eller helt andre - sjove - historier?

Så vil vi blive meget meget glade for at høre fra dig på casteriksen@gmail.com

Alt bliver naturligvis behandlet diskret - og med omhu. Sidste frist er d. 5.10.12/

Casting udløbet