Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: PUBLIKUM SØGES TIL X-FACTOR AUDITIONS, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 13 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

I forbindelse med optagelserne til X factor auditions, søges mænd og kvinder i alderen 13+ år til at agere publikum! Optagelser finder sted i perioden 1-10. oktober i dagtimerne i Købehavn! Er dette lige noget for dig, så grib chancen i dag!

Der søges følgende:

Mænd og kvinder i alderen 13+ år, alle typer søges, til at være publikum under X Factor auditions.

Bemærk: Du skal være minimum 13 år for at være publikum til X Factors auditions.

OPTAGELSER: Optagelserne finder sted på Vega i København og forløber over seks dage. Der er et begrænset antal billetter, som fordeles efter først til mølle princippet:

1. Mandag d. 1. oktober kl. 14:00
2. Tirsdag d. 2. oktober kl. 12.15 eller 16.45
3. Onsdag d. 3. oktober kl. 12.15 eller 16.45
4. Mandag d. 8. oktober kl. 12.15 eller 16.45 
5. Tirsdag d. 9. oktober kl. 12.15 eller 16.45 
6. Onsdag d. 10. oktober kl. 12.15 eller 16.45 

OM X FACTOR AUDITIONS: Nu har du chancen for at komme med som publikum, når X Factor auditions bliver optaget i København. Som publikum til audition kommer du helt tæt på, når de nye deltagere skal synge. Samtidig oplever du X factor's velkendte dommere, når de første gang møder, og ikke mindst kommenterer, de håbefulde deltagere. Deltagere skal være indstillede på at afsætte 5 timer til optagelserne. Der vil være en pause undervejs, hvor der vil være mulighed for at købe sandwich og drikkevarer.

HONORAR: Der er ikke honorar, men du kan se frem til en super oplevelse med X Factor's nye deltagere i centrum. Der vil være salg af let forplejning ved fremmøde.

FOR AT KOMME MED, skal du sende en mail med info om navn, nummer og mailadresse til xfpub@blu.dk. Skriv også hvilken dag/tidspunkt du gerne vil se audition, samt hvor mange billetter du ønsker.

Casting udløbet