Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: PUBLIKUM SØGES TIL VOICE: DANMARKS STØRSTE STEMME, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 16 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Kom med til optagelserne på Voice - The Battles, hvor du kan opleve den fantastiske stemning, de fire coaches og Danmarks største stemmer 2012.

TV2 er på banen med en ny sæson af succes-programmet Voice - Danmarks Største Stemme. Lige nu optages de såkaldte 'Battles.' I disse dramatiske programmer sætter programmets fire professionelle coaches deres egne sangere op mod hinanden, så de én mod én kæmper mod hinanden i én sang, som de skal synge sammen.

Her er der mulighed for at opleve de stærkeste stemmer, når de giver det bedste, de har i sig, til tonerne af Lars Danielssons fantastiske orkester. Og efter hver 'battle' er det op til holdets coach at vælge, hvem der går videre i kampen om den store præmie.

Årets vært er Felix Schmidt. Årets coaches er Xander, Lene Nystrøm, Sharin Foo og L.O.C. - de skal lede sangerne i kampen om pladekontrakten. Du kan være blandt de første, der ser dem i aktion.

Der optages på Østerbro i København, og du kan sidde med i publikum, hvis du er mindst 16 år gammel. Det er gratis.

Hvis du vil med på gæstelisten, så skriv tll event@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, mobilnummer, hvor mange pladser du vil bestille, og til hvilken optagelse.

Casting udløbet