Forside > Castings & auditions

PAR SØGES TIL NYT PROGRAM PÅ DR1

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

UDLØBET

Det starter med et rungende ”ja”, med bryllup, smil og troen på en fælles fremtid. Men hvad sker der, når hverdagen indfinder sig med alt, hvad den indebærer af op- og nedture, bekymringer, valg og overraskelser?

I en ny, stor dokumentarserie vil DR1 over en årrække rette blikket mod fire vidt forskellige par, der ærligt og åbenhjertigt fortæller, hvordan de tackler ægteskabets og familielivets udfordringer på godt og ondt. En virkelighedens samtidskrønike, der går i dybden med livet, som det leves og opleves i fire forskellige ægteskaber.

Dokumentarserien, der laves i samarbejde med Det Danske Filminstitut, begynder med de forelskede pars bryllupsforberedelser og vil over en længere årrække følge familierne, efterhånden som de vokser og forandres. Når der træffes store valg, når vinden er i ryggen, og når det - måske - er op ad bakke.

Der søges par af alle slags og i alle aldre, som skal giftes inden for de næste 9 mdr., (fx d.12.12.12.), og som har mod på at dele deres erfaringer og oplevelser med hele Danmark.

Casting udløbet

Ansøg