Forside > Castings & auditions

PIGER OG DRENGE PÅ OMKRING 13 ÅR SØGES TIL NOVELLEFILM, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 11 - 14 år, København

UDLØBET

Hej unge skuespillere og jeres forældre!

Vi caster til en 20min lang novellefilm, der hedder "Dronning For En Dag". Den handler om 13-årige på en skole i København, hvor hovedpersonen Sara lærer på den hårde måde, at popularitet og selvrespekt ikke nødvendigvis hænger sammen. Vi indspiller de sidste 4 dage i efterårsferien (18-22 okt). Producer er Gabriela Uweis (El Cine Production).

Vi leger med idéen, at på denne skole er næsten alle eleverne af anden etnisk baggrund, eller unikke og anderledes på andre måder - og de få typisk "danske" elever, der er, bliver derfor holdt udenfor og drillet med deres blå øjne, blonde hår og lignende.

Vi opfordrer derfor især skuespillere med anden etnisk baggrund eller med unikke træk til at søge.

Vi søger først og fremmest piger til hovedrollen. SARA er en outsider, men vil gerne ind i varmen. Hun bliver overset og ignoreret, og er meget genert og akavet. Jeg søger en skuespiller, der er utrolig sårbar og udtryksfuld, og som tør gribe en udfordrende rolle an. Hun må gerne have en meget usikker fremtoning - have udtryksfulde og sårbare øjne - og være etnisk dansk. Sara er med i alle scener. Det skal siges, at der er en scene, hvor Sara bliver mobbet og får trukket op i blusen - det er ikke noget publikum/kamera ser, da vi vil vise hendes ryg. Skuespilleren, der spiller Sara, vil derfor også kunne have en bikini top el. lign på underneden.

Øvrige roller inkluderer KAREN, som er den næststørste rolle i filmen. Hun er et sted mellem at være outsider og inde i varmen. Hun er selv lidt kikset, men de andre elever vil gerne have noget med hende at gøre. TANJA, JANNE og LISA - de er klassens 'dronninger' - populære, smukke, selvsikre og ikke specielt søde ved Sara. Tanja er desuden en pige med tidligt udviklede former (dvs bryster) og der er en scene, hvor hun får smidt vand på sig, hvilket gør hendes T-shirt lettere gennemsigtig. Lisa har også en scene, hvor hun får trukket ned i sine leggings og viser sine underbukser. Af drengeroller, er der KASPER, THOMAS og JEPPE, samt en del andre drengeroller uden replikker, men med en del handling.

Vi søger kun skuespillere, der er eller ligner 13-årige og som bor i Københavnsområdet eller omegn. Venligst ikke andre henvendelser. Skuespilerfaring foretrækkes, men er ikke et krav.

Vi afholder castings fra ugen, der starter d. 10. september, og frem i København. Da det er en Filmværkstedsstøttet film, er der desværre ingen løn, da de stiller krav om, at holdmedlemmer og skuespillere ikke aflønnes. Men vi dækker produktionsrelaterede omkostninger, såsom mad og transport, og hvis der er penge tilovers i budgettet giver vi også en takkegave. Hvis du er interesseret, har lyst til at deltage i en udfordrende film med et fantastisk sødt og professionelt hold, må du meget gerne kontakte os med lidt info om dig selv, vellignende billeder samt hvor i landet, du bor.

Casting udløbet

Ansøg