Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: PUBLIKUM SØGES TIL DATINGPROGRAM, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 16 - 35 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Der er stadig ledige pladser til TV3s nye, hotte dating-program Drømem Date. Og der er "love" i luften og DJ i studiet, når showet går på. Hvis I er mellem 16 og 35 år og friske på fest, så kan du og vennerne sidde med i publikum. Det er gratis, vi byder på fri bar, lidt mad og snacks. Det bliver fabelagtigt underholdende (og ret så sex'et)!

Øjne? Bryster? Røv? Eller de indre værdier? Vil mænd kun have store bryster og blondt hår? Eller vil han, når det kommer til stykket, også have en kvinde uden skelletter i skabet? Og hvis han er max lækker, er hun så ligeglad med tilståelser om utroskab eller jalousi?

Det kommer til at fyge med hemmeligheder, lækre hænder, bryster og bagdele, når hovedpersonen i TV3s nye dating-program skal vælge sin drømmedate blandt tre kandidater. Hovedpersonen kan kun se udvalgte kropsdele - men publikum kan se det hele. Så hvad vejer tungest - det indre eller det ydre ? Det bliver spændende, og det bliver et brag af en fest.

Du og dine venner kan komme med til festen og overvære det hele  - og det er gratis, men I skal have festtøjet på og  være mellem 16 og 35 år gamle. Optagelsen finder sted i Vermundsgade i København, og det tager nogle timer. Vi ser to optagelser, og ind imellem er der pause, hvor vi byder på sandwich, snacks, og fri bar.

Hvis du vil på gæstelisten, så skriv til anita@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, hvor mange pladser, du ønsker, og dit mobilnummer. Vi har også brug for at vide, hvor gamle, I er.

Du kan vælge mellem disse datoer: 

- Tirsdag d. 7. august, mødetid kl. 15:20

- Torsdag d. 9. august, mødetid kl. 15:20

- Tirsdag d. 14. august, mødetid kl. 15:20

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med nærmere praktisk info og adresse. 

Casting udløbet