Forside > Castings & auditions

MEDVIRKENDE SØGES TIL DOKUMENTARSERIE

Mænd og kvinder 20 - 65 år, Hele landet

UDLØBET

Livet byder på op og nedture, som sætter kærligheden på prøve. Ny dokumentarserie ønsker at blive klogere på, hvordan vi som mennesker og par agerer i de forskellige faser af vores kærlighedsliv.

Til at hjælpe med dette, søges par i forskellige aldersgrupper mellem 20 - 65 år, der her og nu står i en livssituation, hvor kærligheden er særlig udfordret - og som har lyst til at sætte parforholdet på dagsordenen og inspirer andre til at gøre det samme.

Der søges eksempelvis følgende:

Unge mellem 20 og 30 år, uden børn:

I lever et travlt liv med byture, fristelser, individuelle drømme og store planer. Måske vil I forskellige ting i livet hvad angår familieliv, bopæl, uddannelse og karriere, måske frister singlelivet stadig. Hvordan finder man ud af, om man er de rigtige for hinanden og om man skal vælge at prioritere hinanden, frem for sig selv?

Et par med små børn:

Hverdagen fylder meget i jeres parforhold lige nu - måske er den for triviel, måske er den for hektisk, måske er den økonomisk presset. I har ikke længere spædbørn og kan begynde at fokusere mere på jer selv og hinanden. Men hvordan finder man plads både til sig selv, parforholdet og familielivet?

Et par mellem 30 og 40, uden børn:

I har forsøgt at blive gravide, men indtil videre uden held. Drømmen om et barn fylder meget i jeres parforhold - måske slider drømmen om en familie på forholdet, måske knytter det jer

stærkere sammen. Hvor meget fylder det i hverdagen, og fylder det forskelligt for manden og kvinden? Hvordan træffer man de svære beslutninger i forbindelse med fertilitetsbehandling? Eller: I er måske uenige om, hvorvidt I skal have børn eller ej. Kan man blive sammen, når man er uenige om noget så grundlæggende?

En familie med sammenbragte børn:

Børn og forældre skal omstille sig til en ny og anderledes hverdag - måske er der for meget fokus på, at alle skal falde til, måske kan børnene ikke enes og hvornår må man som papforældre opdrage? Hvilke konsekvenser har det for parforholdet at gå fra en kærestetilværelse til at være familie med dine og mine børn?

Et par i 50-60’erne:

Måske er jeres sidste hjemmeboende barn så småt ved at flytte hjemmefra, eller også er børnene allerede fløjet fra reden. I skal nu vænne Jer til igen at være to - måske skal I flytte fra huset, der har været familiens hjem i årtier, måske skal en forene sig med at blive pensionist, måske kæmper I mod sygdom eller måske er det bare svært at nyde tiden, som der pludselig er så meget af. Hvordan føles kærligheden og hvordan takles parforholdet, når man har været sammen i så mange år? Kan man stadig føle sig forelsket, eller er kærligheden blevet en vane?

Casting udløbet

Ansøg