Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: PUBLIKUM SØGES TIL HYPNOSESHOW, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 15 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Er du nysgerrig efter at se, hvordan det foregår, når Jeppe Shjøtz hypnotiserer? Så har du chancen nu. TV2 Zulus store succes-program 'ARGH! Det gjorde jeg bare ikk!'  er tilbage med masser af crazy-hypnose-humor. Det er gratis at sidde med i publikum, og nu er der åbent for, at alle over 15 år kan være med.

Så du manden, der var gravid med sekslinger? Ham der var 'usynlig' i pigernes omklædningsrum? 'Astronauten' som var overbevist om, at han rejste til Mars i en affaldsspand? Er du også vildt nysgerrig på, hvordan det kan lade sig gøre?

Du kan sidde med i publikum når vi optager nye afsnit af programmet, se hypnotisøren i arbejde og få et kig ind bag facaden - og det er gratis. For at være med, skal man være mellem over 15 år gammel. Optagelsen finder sted i Vermundsgade i København, vi byder på fri fadølsbar og sodavand, man ser to optagelser, og i pausen er der lidt at spise på vores regning.

Hvis du vil på gæstelisten, så skriv til sjov@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, hvor mange pladser, du ønsker, dit telefonnummer, og hvor gamle, I er.

Har du ikke set programmet? I 'ARGH! Det gjorde jeg bare ikk!' kommer de modige deltagere under en ordentlig gang hypnose. Mens de er hypnotiserede udsættes de for sjove og skøre oplevelser i programmet, der handler om at have det sjovt og udfordre sig selv. Vores hovedpersoner kommer måske til at opleve deres største drøm eller møde deres største idol. Problemet er bare, at bagefter kan de ikke huske noget som helst. Sammen med vores vært, deres venner og familie skal de gætte, hvordan de har opført sig, og genopleve, hvad de har gjort. Og det bliver virkeligt underholdende. Du kan se mere om programmet ved at klikke her: ARGH! på Youtube

Du kan vælge mellem:

Mandag d. 18. juni, mødetid kl. 16:15, sluttid ca. 21:30
Mandag d. 18. juni, mødetid kl. 19:00, sluttid ca. 21:30 (NB: kun sidste optagelse, uden mad)
Torsdag d. 21. juni, mødetid kl. 16:15, sluttid ca. 21:30
Torsdag d. 21. juni, mødetid kl. 19:00, sluttid ca. 21:30 (NB: kun sidste optagelse, uden mad)
Mandag d. 25. juni, mødetid kl. 16:15, sluttid ca. 21:30
Mandag d. 25. juni, mødetid kl. 19:00, sluttid ca. 21:30 (NB: kun sidste optagelse, uden mad)

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med nærmere praktisk info og adresse

På mandag d. 4. juni kl. 12:30 - 15:45 optages der desuden nye sketches til programmet. Optagelserne foregår i København på Comedy Zoo, og man skal være mellem 15 og 45 år gammel for at være med. Tilmelding foregår ligeledes via ovenstående mail.


Casting udløbet