Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: STATISTER SØGES - FÅ ET EKSKLUSIVT KIG BAG FACADEN PÅ TV2 ZULUS HYPNOSEPROGRAM ARGH!

Mænd og kvinder 15 - 35 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Er du nysgerrig efter at se, hvordan hypnotisør Jeppe Schjøtz gør, når han hypnotiserer? Så har du chancen nu. Vi søger statister til to optagelser i næste uge. Og det bliver sjovt!

Hvordan foregår det egentlig, når nogen hypnotiseres? Kan det virkelig lade sig gøre at have nogen i sin fulde magt - og at de ikke kan huske det bagefter? TV2 Zulus succes-program 'ARGH! Det gjorde jeg bare ikke' fik en masse seere til at stille sig selv netop de to spørgsmål. Og nu har du chancen for at få et eksklusivt kig ind bag facaden og se, hvordan programmets hypnotisør Jeppe Schjøtz egentlig gør, når han lægger folk i trance. 

Programmet søger nu statister til to optagelser. Som statist skal du ikke selv hypnotiseres, men skal være en slags 'publikums-statist' sammen med ca. 10 andre personer. På denne måde kan du som en af ganske få opleve, hvordan det foregår, når folk bliver hypnotiseret til programmet - og det er en ret vild oplevelse. 

De to optagelser, vi søger statister til, er:

BEGRAVELSEN - Tirsdag d. 22. maj mødetid 9:00, slut kl. 12:00 i en kirke i København

Til disse optagelser søger vi personer, som skal optræde som begravelsesgæster. Du skal være iklædt sort tøj og se ud, som om du skulle til begravelse. Det, der skal foregå er, at den gode hovedperson hypnotiseres af hypnotisør Jeppe Schjøtz. Herefter skal hovedpersonen under hypnose tro, at han er til begravelse, mens vi optager sjove indslag til de nye afsnit af programmet. 

Hvordan kommer man med til begravelse? 

Send en mail til event@tvpublikum.dk. Skriv dit fulde navn, dit telefonnummer, hvor mange personer I er, og alder og navn på dig selv og hver enkelt person

DISKOTEKET - Tirsdag d. 22. maj, mødetid 13:30, slut kl. 16:00 på RUST i København

Til disse optagelser søger vi personer, som skal være klub-gæster på Rust. Du skal være mellem 15 og 35 år gammel, iklædt dit festligste tøj og se ud, som om du skulle i byen med en lækker date fredag aften. Det, der skal foregå er, at den gode hovedperson hypnotiseres af hypnotisør Jeppe Schjøtz. Herefter skal hovedpersonen under hypnose tro, at han er i byen, mens vi optager sjove indslag til de nye afsnit af programmet. 

Hvordan kommer man med på diskotek? 

Send en mail til casting@tvpublikum.dk. Skriv dit fulde navn, dit telefonnummer, hvor mange personer I er, og alder og navn på dig selv og hver enkelt person.

Vi vælger statister så vi får en blandet gruppe hvad angår både alder og køn, så der kan gå et par dage, før du hører fra os - men vi giver besked hurtigst muligt. Når vi har reserveret plads til dig får du en bekræftelse fra os med nærmere praktisk information. Bemærk, at du først kan være sikker på, at du er blandt de udvalgte, når du modtager bekræftelsen.

Casting udløbet