Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: STATISTER SØGES TIL AFGANGSFILM, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 17 - 50 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi er et hold fra KBH film og fotoskole. I øjeblikket er vi i gang med forberedelserne til optagelse af vores afgangsfilm, Our Lost Picture. 

I den forbindelse leder vi efter nogle statister. Desværre kan vi ikke tilbyde nogen form for løn, men selvfølgelig vil der være mad under optagelserne. Datoerne for disse er 14/5-17-5. Mere specifikke tidspunkter vil blive beskrevet i følgende:

Mandag d. 14/5: optagelser i Metroen, kl 01:00-06:00.
- Dreng og pige. Alder: 17-19 år. Udseende: Ikke af betydning. Det vil være ideelt hvis de normalt er et kærestepar eller gode venner.
- Yderligere tre personer. Alder: over 25. Køn og udseende er ikke af betydning.

Tirsdag d. 15/5: optagelser i Metroen, kl. 01:00-06:00
- Kvinde. Alder: ml. 30 og 50 år. Udseende: Høj, slank, kønt og karismatisk ansigt. Derudover har hun en replik.
- 4 personer. Alder, køn og udseende er ikke af betydning. Dog vigtigt at det ikke er de samme som mandag.

Onsdag d. 16(evt. 17 i stedet)/5: Optagelser i Kastrup Lufthavn, kl 01:00-06:00
- “Forretningsmand”: Mand ml. 30-50 år. Udseende: over 185 høj, velproportioneret, symmetrisk ansigt. 

Info om filmen:

Emilie og Matthew har været sammen i to år og elsker hinanden utvivlsomt.  De flyttede til Emilies hjemland, Danmark, fulde af håb og drømme for fremtiden, men livets omstædigheder kom imellem dem. Mens Emilies karrierer susede afsted, var Matthews liv gået i stå. Han følte sig isoleret i Danmark, kunne ikke få arbejde og urealiserede fremtidsdrømme nagede ham. Da Matthew til sidst tager beslutningen om at flytte tilbage til England, bliver fremtiden for deres forhold uvist. Our Lost Picture udspiller sig den sidste morgen Emilie og Matthew har sammen. Fra da de vågner er de begge distancerede og kun få ord bliver sagt, både fordi smerten er for stor og for at forberede sig på hvad der er i vente - et liv uden hinanden. Our Lost Picture giver et indblik i adskillelsens psykologi og den indre kamp mellem følelser og realiteter, for ligegyldig hvor stærk kærlighed er, kan den ikke stå alene.

Hvis dette har interesse, kan vi kontaktes på 21 15 30 05 el. frejasofie@me.com

Casting udløbet