Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: ÆLDRE MED LIVSERFARING SØGES TIL TV-PROGRAM

Mænd og kvinder 68 - 80 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Er du mellem 68 og 80 år gammel? Har du lyst til at dele din livserfaring og samtidig blive klogere på unge nutildags, og kunne du tænke dig at få en fantastisk oplevelse? Så er det måske dig, vi søger til nye afsnit af TV2s hjertevarme program 'Ung med de gamle'.

‘Ung med de gamle’ er et sjovt og lærerigt program, det blev sendt på TV2 første gang i foråret 2012. Det var en stor succes, derfor laver vi nu nye afsnit.

I den forbindelse søger vi socialt aktive personer i alderen 68-80 år, som har livserfaring at øse af, som kunne have lyst til at vise unge mennesker deres verden, og som også vil tage med på udflugt ind i de unges verden. Formålet med det er at skabe en større forståelse generationerne imellem.

Hvis det måske kunne være noget for dig, hvis du kender nogen, som kunne være interesseret, eller hvis du bare gerne vil høre nærmere, så kontakt Dorte på telefon 33447400 for en uforpligtende snak, eller send en mail til dorte.kindberg@eyeworks.tv

At medvirke tager ca. ti dage ialt, fordelt i perioden fra slut juli til start september - og vi lover, at det bliver en spændende oplevelse ud over det sædvanlige.

Casting udløbet