Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: DELTAGERE SØGES TIL VOICE - DANMARKS STØRSTE STEMME II

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

TV2, Nordisk Film TV & Universal Music søger sangere til Voice - Danmarks største stemme II

Hvis du tror, du kan synge, er dette ikke programmet for dig.

Men hvis du ved, du kan og har lyst til muligheden for at arbejde mere professionelt med din musik, er det nu du skal tilmelde dig.

Fire landskendte artister vil fungere som mentorer og coaches for sangerne, der udelukkende vil kunne bedømme sangerne på deres stemmer. Altså vil mentorerne kun kunne høre og ikke se de sangtalenter, der stiller op til audition og på denne måde er det udelukkende stemmerne der bliver taget stilling til. 

Programmet igennem er man tro over for sangernes stil, look, sangvalg og ønsker, så de selv definerer, om de synger rock, pop eller gospel, og dermed holder sig inden for den stil og genre, de har det bedst med.

Konkurrencen kulminerer med en live-finale, hvor de fire kendte artister hver har én deltager med i finalen.

Deltagerne dyster om en kontrakt med verdens største pladeselskab, Universal Music. Kontrakten indbefatter udgivelse af minimum to singler og et album. Udgivelserne bliver ledsaget af en omfattende marketingplan som bl.a. indeholder radio-plugging, digital marketing, presse-arbejde etc. Går du i finalerunden, men bliver nr. 2-4, er du som minimum sikret udgivelse af en single på Universal Music.

Du skal være 18 år for at deltage.

Vi skal have din ansøgning inden 1. juni 2012.

Der vil være castings fra maj - midt juni.

Tilmeld dig til på www.v.tv2.dk

Du hører fra os, hvis din ansøgning kommer i betragtning.

Ha´et dejligt forår!

Casting udløbet