Forside > Castings & auditions

FÅ ET EKSKLUSIVT KIG BAG FACADEN PÅ TV2 ZULUS HYPNOSEPROGRAM

Mænd og kvinder 15 - 45 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Er du mellem 15 og 45 år gammel? Er du nysgerrig efter at se, hvordan hypnotisør Jeppe Schjøtz gør, når han hypnotiserer? Så har du chancen nu.

Hvordan foregår det egentlig, når nogen hypnotiseres? Kan det virkelig lade sig gøre at have nogen i sin fulde magt - og at de ikke kan huske det bagefter? TV2 Zulus succes-program 'ARGH! Det gjorde jeg bare ikke' fik en masse seere til at stille sig selv netop de to spørgsmål. Og nu har du chancen for at få et eksklusivt kig ind bag facaden og se, hvordan programmets hypnotisør Jeppe Schjøtz egentlig gør, når han lægger folk i trance.

På tirsdag d. 17. april kl. 13:00 - 15:45 optager vi nye sketches til programmet. Optagelserne foregår i København på Comedy Zoo, og man skal være mellem 15 og 45 år gammel for at være med.

Det, der skal foregå er, at den gode hovedperson hypnotiseres af hypnotisør Jeppe Schjøtz. Herefter skal hovedpersonen under hypnose optræde under kyndig vejledning fra en kendt stand up-komiker, mens vi optager sjove indslag til de nye afsnit af programmet.

Du skal ikke selv hypnotiseres, men skal være en slags 'publikums-statist' sammen med ca. 30 andre personer. På denne måde kan du som en af ganske få opleve, hvordan det foregår, når folk bliver hypnotiseret til programmet - og det er en ret vild oplevelse.

Vi byder på lidt at drikke, og det er gratis at være med, men tilmelding er nødvendig på anita@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, dit telefonnummer, hvor mange pladser, du gerne vil bestille, og alderen på både dig selv og de gæster, du bestiller til.

Vi caster publikum efter en særlig alders-fordeling, så der kan gå et par dage, før du hører fra os - men vi giver besked hurtigst muligt. Når vi har reserveret plads til dig får du en bekræftelse fra os med nærmere praktisk information. Bemærk, at du først kan være sikker på, at du har fået pladser, når du modtager bekræftelsen.

Casting udløbet