Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: PUBLIKUM SØGES TIL MEYERS TALKSHOW, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 12 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Så er der igen et lille antal ledige pladser  - og chancen for at nyde en aften i selskab med Danmarks mest interessante kendisser

Nu optages der igen nye afsnit af Meyerheims Talkshow. Du kan sidde med i publikum, når Michael Meyerheim får besøg af kendte gæster, der fortæller om deres liv.

Man overværer et par optagelser. Der bydes på øl, vand og snacks, og mellem optagelserne er der en pause, hvor der bydes på en sandwich.

Optagelserne foregår på Amager i København. Det er gratis at være med, og børn ned til 12 år er velkomne i selskab med voksne.

Hvis du vil på gæstelisten, så send en mail til talkshow@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, hvor mange pladser, du ønsker, og dit telefonnummer.

Du kan vælge mellem:

Onsdag d. 21. marts, mødetid kl. 15:45, sluttid ca. 19:15 
- med blandt andre Linie 3, to af Danmarks mest populære partiledere, to af Danmarks mest populære skuespillere og en af Danmarks mest populære musikere. Men det er altsammen en overraskelse ...

Onsdag d. 28. marts, mødetid kl. 15:00, sluttid ca. 18:15 
- hvor gæstelisten endnu ikke ligger fast.

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med nærmere praktisk info. Husk, at du ikke kan være sikker på, at du har fået plads, før du modtager en bekræftelse fra os.

Casting udløbet