Forside > Castings & auditions

TV2 SØGER MEDVIRKENDE TIL NYT ULTIMATUM

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Savner du din søster, far eller søn, som har et misbrug?

Pigerne Sophie og Nadia har fået deres far Thim tilbage. Han tog imod sin families tilbud om behandling. Stofmisbrugeren Jonas er i dag clean og i fuld gang med en uddannelse.

TV 2 har med programmet Ultimatum haft succes med at hjælpe familier, der kæmper for at få en pårørende ud af sit misbrug.

Med hjælp fra en ekspert giver familien et kærligt ultimatum - gå i behandling ellers vil det få konsekvenser.

Hundrede tusinder af danskere lever med et misbrug. TV 2 ønsker at sætte fokus på de følger, det har for familier, som lever med et misbrug tæt inde på livet. Vi ønsker at lave ærlige portrætter af misbrugeren og familien, hvor vi fortæller om den kærlighed, pårørende har. Og samtidig om det svigt familien oplever, når misbrugeren vælger alkoholen eller stofferne frem for dem.

Vi vil gerne lave flere portrætter af familier, som har brug for hjælp. Udover at I selv får en mulighed for at få hjælpe en pårørende tilbage til livet, så er I i høj grad også inspiration for de mange andre familier, som står i samme situation som jer, og I vil være med til at nedbryde tabuer.

Du kan altid ringe eller maile til os, hvis du har lyst til at høre mere, eller hvis du har lyst til at fortælle din historie. Det er helt uforpligtende.

Kontaktinfo: Skriv en mail til os her, eller på E-mail: ultimatum snabela tv2.dk Telefon: 41 10 00 66

Casting udløbet