Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: MANDLIG SKUESPILLER SØGES TIL EKSAMENSPRODUKTION, KØBENHAVN

Mænd 30 - 45 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi er tre studerende, som går i 3.g på Ørestad gymnasium, og vi er i øjeblikket i gang med vores eksamensproduktion. I den forbindelse søger vi en skuespiller, som har lyst til at medvirke. Vi har erfaring inden for medieproduktion fra vores 3 år på medieuddannelsen på Ørestad Gymnasium, og vi er tidligere blevet udvalgt til at producere et indslag for TV2. Derudover har vi blandt andet også sendt live-tv fra Københavns rådhus under Klimatopmødet 2009 og diverse andre produktioner og live-udsendelser.

Der søges en mand i alderen 30-45. Ingen skuespillererfaring kræves.

Rollen er som fader til teenagepigen Rebecca på 17 år. Hun har en vild drøm om at komme ind på en danseskole, men faderen mener, det er bedst for hende at begynde i gymnasiet.  Det er en mindre, men vigtig rolle.

Produktionen er i forbindelse med vores eksamensproduktion og vil være en kortfilm på ca. 10 min. Optagelserne vil foregå med professionelt udstyr, og den færdige produktion vil blive brugt i forbindelse med vores eksamen.

Optagelserne vil foregå i weekenden d. 3-4. marts i København. Nærmere information omkring tid og location gives ved bekræftelse på deltagelse.

Der vil ikke være noget honorar i forbindelse med rollen, men det er muligt at få en kopi af kortfilmen, så den evt. kan bruges som erfaring mm. til fremtidige roller.

Hvis dette lyder som noget for dig så kontakt os venligst på tlf.: 31247360, 31330833 eller e-mail: astrid.basse snabela gmail.com

Casting udløbet