Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: SKUESPILLERE, MODELLER OG DANSERE SØGES TIL GRINDHOUSEFILM, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 18 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi er en gruppe energiske unge fra københavnsfilm og fotoskole som skal lave en kortfilm/scene i allerbedste Grindhouse stil! (en stil som bland andet Tarantino og Rodriguez er kendt for)

I den forbindelse mangler vi en del friske mennesker til at hjælpe os.

Kort om Historien: En ung piger er på hævntogt efter drabet på sin tvillingesøster. Hun har fundet manden der stod bag drabet og har infiltreret hans hovedkvarter forklædt som glædespige. Hun bliver desværre afsløret midt i løvens hule og må kæmpe sig gennem horder af bestialske håndlangere, før hun når frem til skurken og må udkæmpe en sidste æreløs kamp for at hævne sin søsters død.

Optagelserne vil højst sandsynligvis finde sted fredag den 24. februar og mandag til torsdag den 27 feb til 1 marts. (ikke alle optagedage kræver alle skuespillerne). Der vil selvfølgelig komme mere præcis information lige så snart vi ved mere. De fleste af optagelserne vil finde sted i formiddags timerne.

Skuespillerne der søges er:

- En ung pige i alderen 18 - 25 år med kendskab til kampsport eller anden fysisk krævende sportsgren hvor kroppen og bevægelse er i centrum (og så skal man kunne tage nogle knubs). Skuesspilserfaring vil være et helt klart plus.

- En skurk i alderen 18- ??? år som har kendskab til kampsport eller anden fysisk krævende sportsgren hvor kroppen og bevægelse er i centrum. Skuesspilserfaring vil være et helt klart plus.

- 4-5 håndlangere i alderen 18 - 45 år som har kendskab til kampsport eller anden fysisk krævende sportsgren hvor kroppen og bevægelse er i centrum. Skuespilserfaring er ikke nødvendig, bare man kan have lidt ond attitude. (OBS! håndlangerne må også meget gerne være piger og folk af sydamerikansk herkomst).

- 2 lækre babes i alderen 18 - 30 år. Du behøver ikke at have erfaring med skuespil, bare du har attitude og lyst til at give den gas som Grindhouse babe.

Der kan desværre ikke tilbydes nogle løn, men vi vil sørge for at der er nogle snacks under optagelserne.

Der gøres opmærksom på at mange scener vil indeholde blod og delvis nøgenhed (undertøj/bikini).

Optagelserne vil finde sted i storkøbenhavn.

Kontakt: olivertonning@gmail.com hvis det har fanget din interesse.

Casting udløbet