Forside > Castings & auditions

DELTAGERE MED ET HANDICAP SØGES TIL NYT TV2 PROGRAM

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

UDLØBET

Forestil dig at du befinder dig midt i Afrika, og udelukkende gennem samarbejde med og støtte fra andre deltagere med et handicap skal forcere 150 km gennem jungle, ørken og savanne med vilde dyr ved din side.

Det bliver virkelighed for 11 seje deltagere til TV2’s nye program, baseret på det populære BBC program ’Beyound Boundaries’, der tilbage i 2005 var med til at ændre briternes syn på personer med handicap. 

Programmet har sidenhen været en stor succes i både Norge og Sverige.

Programmet tager seerne med helt tæt på de medvirkende og går bagom deres liv med et handicap, mens seerne følger deltagernes kamp på vej gennem det vilde Afrika.

Det bliver en hård og barsk tur på mange planer. De fysiske udfordringer er én ting, men deltagernes indre og udviklende rejse mod målet er lige så stor.

De medvirkende kan kun klare ekspeditionen ved at samarbejde - og ved at udnytte egne kompetencer og styrker og ved at gøre sit eget handicap til en styrke for holdet som helhed.

Målet er at gennemføre ekspeditionen, overvinde egne begrænsninger og bevise, at hver enkelt i sig selv og sammen med andre kan mere, end man selv tror.

Casting udløbet

Ansøg