Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: DELTAGERE SØGES TIL HVEM VIL VÆRE MILIONÆR

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Hvad med en date i den varme stol?
Lækre singler med pæren i orden søges til Hvem vil være millionærs Dating Special. Du får en plads i studiet og muligheden for at spille sammen med en single af det modsatte køn.
Hvem vil være millionær?-optagelserne finder sted i vores studier på Jenagade, Amager i maj 2012.
Du skal være 21-30 år den dag, du søger om deltagelse. Send en mail til million@metronome.dk og fortæl os om dig selv, og om din drømmepige/-mand. Vedhæft vellignende fotos: nærbillede samt hel figur.

Mit fantastiske studie!
Hvem vil være millionær? leder efter førsteårsstuderende der bare eeelsker deres studie! Vil du gerne supplere SU'en eller bare bevise at du kan klare de 15 spørgsmål, så skriv til million@metronome.dk. Fortæl os hvem du er og hvorfor dit studie er det mest fantastiske, der er sket for dig. Hvis du vinder en plads i den varme stol, skal du spille sammen med en af de andre studerende ...

Brænder I for musikken?
Har I det sejeste rockband, svinger jeres jazzorkester helt vildt, eller er I den sygeste rapduo? Så er det måske jer, der får chancen for at vinde en million danske kroner! Skriv til os på million@metronome.dk og fortæl om jeres liv med musikken, og hvordan pengene skal bruges. Er det mere tid i "øveren", den første musikvideo eller noget helt tredje, I drømmer om? I skal være mellem 18-25 år og I må ikke have en pladekontrakt. Hvis I kommer op i de varme stole vil vi meget gerne høre en prøve på jeres musik!

Helt ekstremt!
Er du én af dem der ikke kan undvære adrenalinsuset, når du sammen med din makker klatrer rundt på lodrette isfjelde? Eller kan du næsten ikke vente til du endelig får sparet sammen til jordomrejsen alene i sejlbåd? Nu har du chancen for at vinde en dejlig million til din ekstremsport! Skriv til million@metronome.dk og fortæl os om dig/jer selv og sporten og hvorfor du/I er så bidt af livet på kanten.

Mig og Bedste
Har du verdens bedste og klogeste Bedste? Og har I sammen lyst til at gå efter millionen? Så skynd dig at sende en mail til million@metronome.dk og fortæl os lidt om jer selv og om hvad din bedstemor eller bedstefar betyder for dig. Bedste skal være minimum 70 år og du selv under de 30. Husk at vedhæfte fotos af jer begge. Vi glæder os til at samle generationerne i de varme stole!

Vi ser frem til at modtage jeres ansøgninger senest onsdag den 29. februar 2012. Husk navn, adresse, mobilnummer og foto!

Casting udløbet