Forside > Castings & auditions

SKUESPILLERE OG STATISTER SØGES TIL KORTFILM, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

UDLØBET

Til kortfilm, der instrueres af Jacob Glogowski og Sebastian Kuonen, der begge er uddannet fra European Film College søges skuespillere og statister.

Hovedrollerne spilles blandt andet af Marie Bach Hansen og Johan Merlin.

Filmen handler om en ung mand, der uden konkret formål vandrer rundt i Københavns gader, da han er plaget af jalousi overfor sin ekskæreste. Han møder en umiddelbar ny kærlighed desto længere han træder ind i byens underverden, hvilket udrydder ligegyldigheden på gaden.

Til optagelser lørdag den 28. januar mellem 12 - 20 en unge kvinde mellem 20 - 35 år til at spille rollen som prostitueret. Hun må gerne have østeuropæisk udseende. Hun har replikker, så der søges én (meget gerne) med skuespillererfaring og accent. Kvinden vil optræde nøgen i filmen, men der vil på ingen måde være tale om overeksponering.

Til optagelser søndag den 29. januar mellem 12 - 18 en ung mand mellem 28 - 35 år, der skal spille en sexscene med den kvindelige hovedrolle. Han har ingen replikker, men det ville være bedst med skuespilerfaring, da der er tale om en intim scene. Han skal være sympatisk, flot og ikke for speciel.

Castingen til de to roller afholdes i weekenden den 7-8 januar.

Udover det søges der gadestatister i alle aldre og køn til optagelser:
Torsdag den 26. januar - kl. 16-23
Fredag den 27. januar - kl. 16-24
Lørdag den 28. januar - kl. 14-20
Mandag den 30. januar - kl. 18-24
Tirsdag den 31. januar - kl. 18-23

Der kan desværre ikke tilbydes løn, pga. et lille budget, men der vil være lidt at spise og drikke under optagelserne, samt medvirkende vil få mulighed for at se filmen når den er færdig.

Casting udløbet

Ansøg