Forside > Castings & auditions

PROFESSIONEL, AMBITIØS SANGER SØGES, HELE LANDET

Mænd og kvinder 18 - 30 år, Hele landet

UDLØBET

Komponist og producer søger en sanger, som satser alt på en professionel sangkarriere og som mangler nye, originale sange.

Alder mellem 18 - 30 år, mand eller kvinde.

Stilen er voksenpop, rock r&b med et skvæt electronica med skelen til Adele, Timberlake, Bruno Mars og Beyonce.

Du må gerne have et stort ego, men du er ydmyg overfor opgaven, og du ved, at der altid er noget, du kan arbejde videre med. Derfor er du åben overfor konstruktiv kritik. Du kan umiddelbart lave korstemmer og kender den tekniske side af stemmen. Du synger rent, men først og fremmest har du din helt egen unikke stemme, som gør at folk lytter. Dit vokale udtryk er enkelt, og du ønsker virkelig at røre publikums hjerter.

Vi investerer begge det bedste vi har: Du har din stemme, jeg har færdige produktioner. Derfor ingen løn. Du afholder selv udgifter til evt. transport (Steincke Soundlab ligger i Aalborg).

Når vi har færdigindspillet et track, begynder salgsarbejdet: Pladeselskaber og A&R folk. Alternativt udgiver vi det selv.

Inden vi går i gang med samarbejdet, laver vi en kontrakt: Hvorledes royaltyen deles, og hvad vi gensidigt forpligtiger hinanden på. Det kan DMF eller DPA hjælpe os med.

Deadline for ansøgninger er d. 11. januar 2012. Svar sendes ud senest mandag d. 16. januar.

Casting udløbet

Ansøg