Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: TEATERSELSKAB SØGER NYE MEDLEMMER, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi er Dédié. For et par år siden mødte vi hinanden på The Lee Strasberg Theatre & Film Institute i hjertet af New York, og efter dage på scenen og aften efter aften i teateret on and off and off off Broadway med altid følgende heftige disputter og bataljer på barer og i natindsvøbte gader fandt vi frem til en fælles vision; vi vil lave forestillinger, der betyder noget. Helvedes simpelt, ikke? - Sådan synes det, men sådan er det ikke. Åbenbart. Tænk over det! Essensen - teaterets enestående mulighed for at forene livet og kunsten - strander alt for ofte på fej ironisk distance eller forcerede forsøg på følelser. Så vi vil satse. Hele lortet. Sætte noget på spil, fordi der er noget på spil. Det betyder noget, teateret. Vær med til at bevise det.

Skriv til os for at høre nærmere. Vi holder snart optagelsesprøver.

Kontakt: Ann-Charlott Louise Amann (anncharlottamann snabela yahoo.dk) eller Andreas L. Sindberg (andreas_sindberg5 snabela hotmail.com).

Optagelsesprøver: Der gives en specifik tid, når vi har modtaget din henvendelse. Prøverne kommer til at foregå i december og januar.

Din profil: Du er skuespiller, dramatiker, scenograf, musiker eller andet ved teateret.

Alle aldre og køn er velkomne!

Casting udløbet