FOR ALLE: Scene Kunst skoler søger lærere, Sjælland

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Sjælland

LØN ANSØG GRATIS UDLØBET

Drama/danse/sanglærere søges til teaterskole for børn i alderen 7-16 år.

Scene Kunst Skoler er en teaterskole for børn og unge. Alle kan være med, der er ingen optagelsesprøve eller specielle krav, man skal blot være parat til at have det sjovt og udvikle sine talenter.

Scene Kunst underviser i drama sang og dans - Færdigheder for livet!

Alle børn og unge er fulde af kreativitet, talent, og har kæmpe potentiale for at blive alt det de drømmer om. Scene Kunst Skoler kan hjælpe dem med at udvikle selvtillid, gå på mod og fokus!

Scene Kunst skolerne lægger vægt på, hvad bevægelse og drama kan gøre for børns fysiske og mentale trivsel, og har fokus på de færdigheder man opbygger ved at skulle agere på en scene.

Der er skoler i Køge, Roskilde og Hellerup. Undervisningen foregår hver lørdag (dog ikke i skolernes ferier) fra kl. 10-17. Derudover må beregnes tid til forberedelse og deltagelse i shows (et juleshow og et sommershow)

Det forventes at du har en høj faglighed indenfor dit område (drama, dans eller sang), kan undervise børn i alderen 7-16 år og er engageret i opførelsen af shows.

Hvis dette er noget for dig, så send en motiveret ansøgning samt CV hurtigst muligt. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Christina Anthony Collins på tlf: 56 14 37 17 / 51 28 87 17 / mail snabela scenekunstskoler.dk

Scene Kunst skolerne glæder sig til at høre fra dig. Der skal gøres opmærksom på at der i henhold til gældende lovgivning indhentes børneattest på alle lærere.

Læs mere om skolerne på www.scenekunstskoler.dk

Ansøgningsfrist: 1/12-2011

Ansættelsesdato: 21/01-2012

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID