Par, skøre, skønne og skrupskøre typer søges til wipeout, Argentina

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

UDLØBET

Kanal 5 gør klar til endnu en sæson WIPEOUT og her er der ikke bare craziness men også masser af KÆRLIGHED.

Verdens vildeste forhindringsbane er denne gang klædt i snehvid vinter og vi udfordrer derfor dig og din allernærmeste til at gakke ud på glatis og overvinde banen - sammen!

Træk i vinterkludene og hiv fat i den, du elsker allerhøjest - din mand, kone, kæreste eller forlovede, din far, din mor, din bror, søster, søn eller datter.

Hvis I er et kærestepar, der drømmer om at blive viet på rampen til det vildeste, hvideste og mest vanvittige forhindringsløb, kommer I forrest i køen!

Måske har du det bedst i et lidt mærkeligt antræk, synes bedst om at gå sidelæns eller foretrækker at synge i stedet for at tale. Måske er du lidt tyk i det, uden at det i øvrigt forhindrer dig i at gå i bast-skørt. Måske er du noget helt andet - og det er lige præcis dét, vi leder efter!

For at medvirke skal I være fyldt 18 år og kunne rejse til Argentina ca. otte dage i perioden 9/11 - 9/12. Derudover skal I have masser af gejst og energi, et stærkt kampråb og en original ide til, hvordan I tilpasser jer vintertemaet.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID