FOR ALLE: Optagelsesprøve til Et juleeventyr og Ivanhoe, Odense

Mænd og kvinder 10 - 100 år, Fyn

ANSØG GRATIS UDLØBET

Nedergadeteatret holder den 20. august fra kl. 11-15 2 optagelsesprøver slået sammen til 1. Nedergadeteatret findes på Middelfartvej 125, odense V.

INFORMATION OM ET JULEEVENTYR

Historien om Mr. Scrooge og hans kolde hjerte kender de fleste fra enten spillefilm, Muppets, eller Anders And. Han får besøg af 3 spøgelser der vil hjælpe ham til at indse verden er et godt sted at være. Kan det lade sig gøre?

Til forestillingen er der ca. 30 roller placeret på lidt over 20 skuespillere i alderen 10-99 år. 

Forestillingen spiller de 3 første weekender i december dvs. 9 forestillinger. Øvedage bliver tirsdage og torsdage med start fra 8. september.

INFORMATION OM IVANHOE

Denne klassiske og op til flere gange filmatiserede historie om brave riddere og håbløs kærlighed skal her serveres her i en noget anderledes og skrupskør udgave. Det er Thomas Malling der har stået for gendigtningen og det er der kommet mange løjerlige optrin ud af. Handlingen følger i store træk originaludgaven, men komikken er sat i højsædet, og der er tilføjet en del finurlige detaljer. 

En del af rollerne i Ivanhoe er besat på forhånd, men såvel titelrollen som flere andre større roller er endnu ikke besat. Der er også brug for en del børn og unge i alderen 12-18 år, og det kan være både piger og drenge. 

Premiere 15. februar. 

INFORMATION OM OPTAGELSESPRØVEN

Optagelsesprøven på de to stykker foregår således at du vil blive modtaget i vores foyerer. Her skal du udfylde et skema om hvem du er og hvad du er interesseret i at lave på forestillingen. Mens du venter på at komme ind finder du så en tekst fra forestillingen du vil læse højt/spille på scenen. (Ang. Et Juleventyr: Har du mod på at få en syngerolle eller være en del af koret på scenen bedes du forberede en julesang. Der vil ikke være mulighed for ledsagelse af musik til prøven).

Du kommer så ind på scenen, hilser på instruktørerne, spiller og synger, får taget et billede, og så er det overstået. I løbet af den følgende uge efter vil du derpå modtage svar om du er kommet med eller ej. 

OM OS
Nedergadeteatret har et godt sammenhold, og her lever mottoet "det handler bare om at være med" i bedste velgående, og alle får lov at være på scenen flere gange.

Vi gør opmærksom på at Nedergadeteatret er en forening hvor man betaler kontingent.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID