FOR ALLE, LØN: Danseinstruktør søges, Storkøbenhavn

Kvinder 20 - 100 år, Sjælland

LØN ANSØG GRATIS UDLØBET

Følgende er IKKE en casting, nærmere end jobannonce fra Simple Studio, men da vi mener denne alligevel kan være relevant for flere, har vi valgt at formidle denne.

Vi søger:

Vi søger en energisk, ansvarsbevidst, pålidelig og fleksibel  pige, som har mulighed for at arbejde 2-4 timer om ugen, typisk i tidsrummet: Lørdag 12:00 - 17:00 til at undervise/instruere i dans: 

Hip-hop,  Salsa, Samba, Zumba og gerne flere danse. Løn  efter kvalifikationer. Det er ikke et fuldtidsjob, du kan forvente at tjene mellem 10.000 -  30.000 om året afhængigt af antal arbejdstimer. Vi forventer et længerevarigt samarbejde, og at du brænder for dans, og har lyst og tid til at hjælpe os med at gøre dette til en god oplevelse for  vores kunder. 

Muligheder for dig

Du får mulighed for at instruere og arbejde med ca. 8-12  festglade kunder ad gangen. De er altid er i godt humør og klart til en sjov oplevelse. Du vil møde en masse danseglade kunder, som du evt. også selv ville kunne starte dansehold med. Med tiden kan der også komme bands og artister, som kan have brug for en instruktør til at hjælpe med dans til musikvideo. Du vil også få mulighed for at beskæftige dig med indspilning og produktion af musik i vores studie.

Firmaværdier

1. Skabe så meget muligt værdi for vores kunder som muligt

2. Altid at holde sine aftaler (Hvis man bliver forhinderet, må man melde fra i god tid, og tage ansvar for at finde en alternativ løsning)

3. Det er vigtigt at ledelse, medarbejdere og kunder udviser tillid til hinanden. Det skaber mest værdi for alle og et godt arbejdsmiljø.

Lidt om os

Vi startede i 2008 Simple Studio - ”Enkelt professionelt lydstude”, hvis målsætning var at hjælpe bands, sangskrivere og andre med at få produceret deres egen musik i vores professionelle lydstudie. I 2009 startede vi med at lave ”CD Indspilinger” til polterabends, fødselsdage og andre events. I 2010 besluttede vi at flytte til større og bedre lokaler, og vi har nu det perfekte setup både til bands, sangskrivere og events. Vi ønsker nu at udvide omfanget af tilbud til vores kunder, og søger derfor pt en danseinstruktør.

Vi glæder os til at høre fra  dig!

Simple Studio
Mårkærvej 13F
2630 Taastrup

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID