FOR ALLE: Publikum søges til hypnoseshow, København

Mænd og kvinder 15 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Mere hylesjov hypnose med Zulu og Mads Vangsø.

Så er der igen hjertevarm, crazy-hypnose-humor i TV2 Zulus nye, store underholdningsprogram 'ARGH! Det gjorde jeg bare ikk!'. Programmet handler om hypnose. Og om at have det sjovt, og udfordre sig selv. Og nu er der gratis publikums-pladser, så kom frisk, få en sjov oplevelse og tag vennerne med!

I 'ARGH! Det gjorde jeg bare ikk!' kommer de modige deltagere under en ordentlig gang hypnose. Og mens de er hypnotiserede udsættes de for sjove og skøre oplevelser. De kommer måske til at opleve deres største drøm eller møde deres største idol. Problemet er bare, at bagefter kan de ikke huske noget som helst.

Sammen med vores vært Mads Vangsø og deres venner og familie skal de gætte, hvordan de har opført sig, og genopleve, hvad de har gjort. Og det bliver virkeligt underholdende. Du kan sidde med i publikum - og det er helt gratis.

For at være med, skal man være mindst 15 år gammel. Optagelsen finder sted i Jenagade i København. Vi ser to optagelser. Ind imellem er der pause, hvor vi byder på lidt at spise, snacks, fri fadølsbar og sodavand.

Hvis du vil på gæstelisten, så skriv til sjov@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, hvor mange pladser, du ønsker, og dit telefonnummer. Da publikum skal sammensættes på en bestemt måde i forhold til alder har vi også brug for at vide, hvor gamle, I er.

Du kan vælge mellem: 

- Torsdag d. 25. august, mødetid kl. 16:00, sluttid ca. 21:15

-Fredag d. 2. september, mødetid kl. 16:00, sluttid ca. 21:15

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med nærmere praktisk info og adresse.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID