Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: TV2 SØGES DANMARKS STØRSTE STEMME, HELE LANDET

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

TV2, Nordisk Film TV & Universal Music søger Danmarks største stemme.

Hvis du tror, du kan synge, er dette ikke programmet for dig.

Men hvis du ved, du kan og har lyst til muligheden for at arbejde mere professionelt med din musik, er det nu du skal tilmelde dig.

TV2 har i samarbejde med Universal Music sat sig for at lancere en række nye artister på det danske marked via en storstilet TV showcase bakket op af fire af den danske musikbranches allerstørste navne.

”Voice - Danmarks største stemme” er en helt ny type sang konkurrence, der starter der, hvor andre talentkonkurrencer slutter - nemlig der vor arbejdet begynder med at gøre helt ubemærkede talenter eller semi-professionelle sangere til succesrige etablerede kunstnere.

En slags TV-transmitteret karrie-kanon for Danmarks bedste sangstemmer.

Fire landskendte artister vil fungere som mentorer og coaches for sangerne, der i første omgang udvælges "blindt" - det vil sige, at mentorerne kun kan høre og ikke se de sangtalenter, der stiller op til audition. Det gælder om at lukke øjnene, og åbne ørerne, for i dette program er det kun stemmen, det handler om.

Hele forløbet igennem er man tro overfor sangerens egen stil, look, sangvalg og ønsker. Sangerne bestemmer selv, om de vil synge rock, pop eller noget helt tredje og dermed får de lov til at holde sig indenfor den stil og genre, de har det bedst med.

Konkurrencen kulminerer med en live-finale, hvor de fire kendte artister hver har én deltager med i finalen.

Deltagerne dyster om en kontrakt med verdens største pladeselskab, Universal Music. Kontrakten indbefatter udgivelse af minimum to singler og et album. Udgivelserne bliver ledsaget af en omfattende marketingplan som bl.a. indeholder radio-plugging, digital marketing, presse-arbejde etc. Går du i finalerunden, men bliver nr. 2-4, er du som minimum sikret udgivelse af en single på Universal Music.

Du skal være 18 år for at deltage. Duoer er også velkomne.

Vi holder audition i starten af september 2011.

Meld dig til på www.v.tv2.dk

Læs mere på tv2.dk eller Tekst TV s. 328.

Vi glæder os til at se dig.

Casting udløbet