Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: MICHAEL MEYERHEIMS SPØRG CHARLIE RULLER IGEN

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Har du lyst til at se Niels Hausgaard, Cecilie Frøkjær, Ulla Terkelsen, Signe Svendsen, Adam Price, Peter Mogensen, Pernille Højmark, Anette Kokholm og Jacob Haugaard rulle sig ud i hed debat om hverdagens vigtige spørgsmål? Så har du chancen nu.

Michael Meyerheim er vært i Spørg Charlie, hvor programmets panel giver svar på alt mellem himmel og jord. Det kan være spørgsmål om parforhold, børn, job, familiefester, alkohol, penge, naboskab, ferier, etc. 

Du kan sidde med i studiet, når vi optager. Det er gratis, og børn ned til 12 år er velkomne i selskab med voksne. Optagelsen finder sted i Jenagade i København. Vi ser tre optagelser. Ind imellem er der pause, og vi byder på sandwich, snacks og drikke.

Hvis du vil på gæstelisten, så skriv til charlie@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, hvor mange pladser, du ønsker, og dit telefonnummer.

Du kan vælge mellem:

· Mandag d. 8. august, mødetid kl. 12:30, sluttid ca. 17:15

· Tirsdag d. 9. august, mødetid kl. 11:00, sluttid ca. 16:15

Det er ikke alle paneldeltagere, der er til stede i alle optagelser - vi kan desværre ikke på forhånd oplyse, hvem der er på hvilken optagelse - men der er flere optagelser pr. dag, så der skulle være god mulighed for at møde de fleste.

Når vi har reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med nærmere praktisk info og adresse. Bemærk, at i disse ferietider tid kan der gå op til en uges tid før du får svar.

Casting udløbet