TV-PROGRAM: Deltagere søges til kærlighed/erotik program med Joan Ørting

Mænd og kvinder 18 - 100 år,

UDLØBET

TV3 søger i øjeblikket medvirkende til en ny programserie om kærlighed og erotik. Har du og din partner det godt sammen, og har I lyst til at udvide jeres kendskab til forførelsens kunst og sexlivets mange facetter? Så er det måske jer, vi søger!

I programserien bliver 6-8 par guidet gennem et undervisningsforløb med sexologen Joan Ørting.

Formålet med serien er at give de medvirkende redskaber til at få endnu mere ud af deres kærlighedsliv. I løbet af udsendelserne får parrene ny viden om hinandens forskellige seksualitet. Og selvom det med sex er svært at snakke om, er det let at lære.

Der bliver ikke fokuseret på problemer, men derimod på, hvordan sexlivet kan blive endnu bedre. Tonen er kærlig og humoristisk, og alle medvirkende er garanteret en sjov og anderledes oplevelse samt en romantisk rejse som "belønning" for at medvirke.

Programmerne bliver optaget i januar og februar 2006, og det vil fortrinsvis foregå udenfor normal arbejdstid.

I hvert program, som varer 40 minutter, bliver de medvirkende sat på skolebænken og undervist af Joan Ørting og forskellige gæstelærere. Undervisningen foregår i et "klasselokale", men "lektierne" foregår hjemme hos de medvirkende.

Med hvert program vil vi sætte fokus på ét emne. Det kan fx være "erogene zoner", "sexlegetøj", "erotisk mad", "forførelsens kunst" eller "Tantra-sex".

Selvom det handler om sexlivet, skal de medvirkende hverken være nøgne eller filmes under dynen. Til gengæld skal de kunne tale åbent om sex og have lyst til at prøve noget nyt.

Der kræves ikke nogle forkundskaber fra de medvirkende - andet end nysgerrighed og et åbent sind.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID