ANDET: Produktionsledere søges til afgangsfilm, København

Mænd og kvinder 15 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi modtager jævnligt opslag som dette der ikke er en casting, men som måske alligevel er relevant for nogle. 

Der søges akut folk med mod på at prøve kræfterne af som produktionsleder.

Da vi er igang med vores afgangsfilm på Københavns film og fotoskole søger vi en frisk person til at tage rollen som produktions leder. Projektet er nonprofit men har premiere i Grand Teateret d. 15 juni. Vi tilbyder det fulde ansvar og forsikre at det bliver en fed oplevelse. 

Pitchen:

Daniel er havnet i en stor spillegæld og da han er overskredet betalingens deadline med en dag, strammer den farlige bookie, Arne, grebet. Daniel får præcis 2 timer til at afbetale sin gæld på 80.000 kr. Det er dog ikke nemt for Daniel at holde alle tråde sammen da han sideløbende skal passe hans eneste indkomst kilde, en lille hyggelig cafe. Daniel begynder at se lyset for enden af tunnelen, men når man skylder Arne penge, kan man aldrig vide hvor lyset kommer fra.

Vi har castet næsten alle roller og skal starte på optagelse mandag d. 9/5. Derfra kører de næste 3 uger frem, med et total af 12 optage dage. Vi kræver ikke at du skal kunne stille dig selv tilrådighed alle dage, men jo flere, jo bedre. Er du interesseret eller har du lyst til at høre nærmere så ring endelig, også selv om opslaget skulle have overskredet optagestarten, d. 9/5.

For mere information, kontakt:

Dominic Larsen: 40 34 11 92

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID