Test-Publikum søges: Fortæl TV2 Charlie hvad du synes er sjovt, København

Mænd og kvinder 12 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Fortæl TV2 Charlie hvad du synes er sjovt.

- Kom til test-optagelse med Anne-Louise Hassing, Mette Lisby, Thomas Mørk, Pernille Schrøder og Henrik Koefoed og fortæl, hvad du synes er sjovt.

Onsdag d. 27. april kl. 13:45 på Østerbro i København foretages en test på det nye program Grimasser der passer. De skal teste, hvilke dele af programmet, der er de sjoveste. Derfor inviterer de en mindre gruppe test-publikum i studiet - du kan være med, hvis du har lyst.

Det hele tager mellem to og tre timer og omfatter, at Anne-Louise Hassing, Mette Lisby, Thomas Mørk, Pernille Schrøder og Henrik Koefoed prøver programmets forskellige spil igennem og derefter gennemgår programmet. 

Du får en helt særligt oplevelse af TV bag kameraet og programmets kendte på slap line, og derudover får du mulighed for at udfylde et spørgeskema, så du kan fortælle hvad du synes om deres program. Spørgeskemaet er frivilligt.

Det er gratis at være med, og børn ned til 12 år er velkomne i selskab med voksne. I forbindelse med optagelsen bydes på snacks, øl og sodavand.

Hvis du vil være med, så skriv til anita@tvpublikum.dk.

Husk at skrive dit fulde navn, hvor mange pladser, du ønsker, og dit telefonnummer. Når der er reserveret plads til dig modtager du en mail med bekræftelse og nærmere praktisk information.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID