Forside > Castings & auditions

TEENAGERE SØGES TIL NYT TV-PROGRAM, HELE LANDET

Mænd og kvinder 15 - 18 år, Hele landet

UDLØBET

Har du lyst til nye forældre i en uge?
Hvad siger du til at flytte væk fra din mor og far og flytte ind hos en helt ny og anderledes familie? Har du lyst til at få en oplevelse for livet. Så skal du læse videre her.
Synes dine forældre, du fester for meget, drikker for meget, sover for meget, spiller for meget computerspil, er for doven eller ryger for meget? Så kan det være, du skal prøve nogle nye? Bare en uges tid, i hvert fald.
Hvis du synes, de voksne ikke rigtig forstår dig, har I konstant konflikter og du har brug for en udfordring, så søger TV-kanalen teenagere til et nyt og udfordrende TV-program. Programmet kommer oprindeligt fra England, hvor det har kørt over flere sæsoner og har været en stor succes både på det personlige plan, og det har været en seertalssucces.
Du skal være mellem 15-18 år, og være parat til at tage væk en uge for at bo hos en alternativ familie med andre værdier og normer end dine forældre. Du vil blive sendt af sted, sammen med en anden teenager og I skal deltage i familiens liv, gå i skole med familiens børn, og leve fuldstændig, som var I en del af familien.

Casting udløbet

Ansøg