Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: VIL DU VÆRE MED TIL AT BESTEMME, HVAD TV2 SKAL VISE I FREMTIDEN?, HELE LANDET

Mænd og kvinder 21 - 50 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Så søges der igen deltagere til interview om fremtidens tv hos TV2. De søger mænd og kvinder i aldersgruppen 21 til 50 år til at bidrage med meninger om, hvad TV2 skal vise i fremtiden.

TV2 søger personer, som har lyst til at deltage i et fokusgruppe-interview om fremtidens tv-programmer. Hver gruppe består af 10 personer, og det hele tager et par timer. De foreviser klip fra tv-optagelser, som gruppen efterfølgende snakker om under ledelse af en ordstyrer fra TV2. De byder på lidt at drikke og snacks undervejs, og som tak får hver deltager en gave fra Kokkens Vinhus.

Interviewet foregår hos TV2 på Teglholmen i København. Det er udelukkende til intern brug i TV2. Der er altså ikke tale om en optagelse, som skal sendes på tv, og det materiale, de viser i gruppen, er fortroligt.

Hvis du har lyst til at være med, så send en mail til anita@tvpublikum.dk. Husk at skrive hvor gammel du er, dit fulde navn, dit mobilnummer, og om du indenfor det sidste år har deltaget i interviews hos TV2.

Hvis du ønsker at deltage den 26. oktober er det nødvendigt for dem at vide, om du har børn, og hvor gamle de er - og hvis du ønsker at deltage den 28. oktober er det nødvendigt, at du ser TV efter 22:30 mindst én gang om ugen.

Det foregår:

- Tirsdag d. 26. oktober, mødetid kl. 17:00, sluttid 19:15 - skriv også i mailen, om du har børn, og hvis du har, hvor gamle, de er.

- Tirsdag d. 26. oktober, mødetid kl. 19:15, sluttid 21:30 - skriv også i mailen, om du har børn, og hvis du har, hvor gamle, de er.

- Torsdag d. 28. oktober, mødetid kl. 17:00, sluttid 19:15 - hvis du ser tv efter 22:30 mindst en gang om ugen

Torsdag d. 28. oktober, mødetid kl. 19:15, sluttid 21:30 - hvis du ser tv efter 22:30 mindst en gang om ugen

Casting udløbet