Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: ZULU-SEERE MELLEM 15 OG 40 ÅR SØGES TIL INTERVIEW HOS TV2, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 15 - 40 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Har du lyst til at være med til at bestemme, hvad der skal sendes på TV2 Zulu i fremtiden?
Så venter der en spændende oplevelse hos TV2.

Nu er der igen interview om fremtidens tv hos TV2. De søger mænd og kvinder i aldersgruppen 15 til 40 år til at bidrage med meninger om, hvad TV2 Zulu skal vise i fremtiden.

TV2 Zulu søger personer, som ser TV2 Zulu mindst to gange om ugen, og som har lyst til at deltage i et fokusgruppe-interview om fremtidens tv-programmer. Hver gruppe består af 10 personer, og det hele tager et par timer. De foreviser klip fra tv-optagelser, som gruppen efterfølgende snakker om under ledelse af en ordstyrer fra TV2. De byder på lidt at drikke og snacks undervejs, og som tak får hver deltager en gave fra Kokkens Vinhus.

Interview’et foregår hos TV2 på Teglholmen i København. Det er udelukkende til intern brug i TV2. Der er altså ikke tale om en optagelse, som skal sendes på tv, og det materiale, de viser i gruppen, er fortroligt. Personer, som tidligere har deltaget i fokusgruppe-interviews hos TV2 kan desværre ikke deltage.

Hvis du har lyst til at være med, så send en mail til anita@tvpublikum.dk. Husk at skrive hvor gammel du er, dit fulde navn og dit mobilnummer.

Deres interviews foregår:
- Hvis du er mellem 15 og 25 år gammel: Mandag d. 20. september, mødetid kl. 17:00, sluttid 19:15
- Hvis du er mellem 26 og 40 år gammel: Mandag d. 20. september, mødetid kl. 19:15, sluttid 21:30

Du får svar fra dem i løbet af nogle dage, så du ved, om du er blandt de udvalgt til disse interviews. De bestræber os for at give svar hurtigst muligt.

Casting udløbet