FOR ALLE: Medvirk i ny Kenneth Bager musikvideo, Hele landet

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Der er brug for gøglere og originaler, læger, clubkids, aber, syrede typer, klovne, en lilla mand og en gul dame og en pink panter, måske en gammeldags jæger, en endnu vildere type... Du bestemmer på en måde selv!

ONSDAG DEN 8. SEPTEMBER – FRA KL: 16.00 – 24.00 (I skal feste og ha det for vildt – og hvis du kun kan være der i 3 timer – kan de også bruge dig).

I skal lave en musikvideo, som skal ligne en COMA fest, og måden at gøre det på er at lave en fest i COMA’s ånd.

Videoen er til Kenneth Bagers gamle club-klassiker “KAOS”, som er piftet op med en mega sej kvinde vokal leveret af london-tøsen Julie Higgins, som selvfølgelig også med under optagelserne. Sammen med Kenneth der står og spiller i Mozart kostume bag pulten sammen med et par kaniner og eventuel en fashion-dværg! Kan du se det for dig?

Ellers så kig her – det er det her I skal ramme: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=7983235#pm_cmp=vid_OEV_P_P

De giver vildskab, fest stemning øl og sjusser. Hvis du har lyst til at skabe dig og skabe noget med dem der laver COMA, Kenneth og alle de andre vildbasser der melder sig til, skal du skrive til dem for mere info. Hvis du eventuelt røber dit outfit, har de muligvis en fremtræden rolle til dig.

De sørger for øl og sjusser og vild stemning – til gengæld forventer de, at du ser fantastisk vild og sej ud. Gør du ikke det beder de dig høfligt om at tage hjem og skifte tøj og sminke!

Guleroden, udover at det nok bliver overdrevet sjovt og festligt, er, at de giver en billet til den næste COMA fest (som bliver, uden at afsløre for meget, offentliggjort om ikke alt for længe).

Håber du vil være med til at gøre denne “COMA”-agtige video for vild!

Er du interesseret, så skriv til COMA på chr@musicfordreams.dk

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID