Skuespillere søges til skoleprojekt, København

Mænd og kvinder 15 - 40 år,

UDLØBET

Er du interesseret i at udvikle dit skuespillertalent i en kortfilm, så har du mulighed for det her. Lige netop nu er min gruppe, og jeg ved at forberede optagelserne til vores næste kortfilm, som kommer til at omhandle temaet stres. Dette projekt er en del af vores højniveau, hvilket er Film/tv, hvor vi i løbet af dette år selv skal stå for produktionen af vores kortfilm.

Projektet er, som nævnt en del af et skoleprojekt på Avedøre gymnasium med meget høje krav indenfor tv/film. Projektet er ikke lønnet men der er dog mulighed for at folk fra Zentropa og Nimbus, som er vores naboer og som vi af og til arbejder sammen med, kan se filmen.

Der søges:

  • 1 mand i 20- 30'erne, mørkt hår og øjne, og som har det der business look.
  • 1 dame til sekretær.

Handling
Vores hovedperson, den succesrige arbejdsmand lever livet fuldt ud med et eftertragtet job og livsstil. Men i baggrund ligger usikkerheden, og hans sande jeg. I en alder af ca. 30 har han opnået det de fleste kun drømmer om. I starten af filmen ser vi kort og godt hans hverdag, med cafebesøg osv. Men jo længere vi kommer ind på ham finder vi ud af at han ikke just er manden med alt. Jobbet har kørt ham ud, og når det kommer til hans socialliv er der ikke tid til nogen der i blandt et forhold. Han giver afkald på alt og derfor også sin identitet og liv. Filmen bliver derfor en jagt på at finde sig selv inden det er for sent. Måske er dette en kliché men det er virkelighed for mange. Vi ønsker ikke på nogle måde at rakke ned eller danne et lyserødt billede af problemet. Billedet skal være hårdt uden overdrivelse da temaet, på den måde ustråles helt rigtig…

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret