Forside > Castings & auditions

FOR ALLE - HASTER: MÆND DER SER FJERNSYN SØGES TIL INTERVIEW HOS TV2, KØBENHAVN

Mænd 18 - 50 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Så er der igen fokusgruppe-undersøgelse om fremtidens tv hos TV2.

De søger mænd i aldersgruppen 18 til 50 år til at bidrage med maskuline meninger om, hvad TV2 skal vise i fremtiden.

TV2 søger mænd, som har lyst til at deltage i et fokusgruppe-interview om fremtidens tv-programmer. Hver gruppe består af 10 personer, og det hele tager cirka to timer. De foreviser klip fra tv-optagelser, som gruppen efterfølgende snakker om under ledelse af en ordstyrer fra TV2. De byder på lidt at drikke og snacks undervejs, og som tak får hver deltager en gavekurv fra Kokkens Vinhus.

Interview'et foregår hos TV2 på Teglholmen i København. Det er udelukkende til intern brug i TV2. Der er altså ikke tale om en optagelse, som skal sendes på tv, og det materiale, de viser i gruppen, er fortroligt.

Hvis du har lyst til at være med, så send en mail til anita@tvpublikum.dk. Husk at skrive hvor gammel du er, dit fulde navn og dit mobilnummer - og om du har børn, som er mellem 10 og 18 år.

Hver gruppe sammensættes efter en bestemt skabelon i forhold til alder, kønsfordeling mv. På grund af denne sammensætning kan der gå lidt tid før du får svar - men de forsøger at svare alle så hurtigt som muligt.

Du kan vælge mellem:
- Torsdag den 3. juni, mødetid kl: 17.00, sluttid ca. 19.30
- Torsdag den 3. juni, mødetid kl: 19.30, sluttid ca. 22.00

Casting udløbet