Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: BRUG DINE EGENSKABER - HJÆLP BØRN OG UNGE MED AT FORSTÅ DERES RETTIGHEDER

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Bliv instruktør i læringsrollespillet Børns Rettigheder og spred budskabet på KFUMs store korpslejr.

5 dage af din sommerferie kan gøre en forskel for mange

Tag med Børns Rettigheder på den største opgave nogensinde når projektet gæster KFUM-spejdernes store korpslejr den 26. til den 30. juli i år. Som frivillig rollespilsinstruktør kan du være med til at sprede kendskabet til FN's børnekonvention til tusindvis af børn og unge i løbet af 5 intensive spildage.

Hvad er Børns Rettigheder?

Børns Rettigheder er et fortalerprojekt under Ungdommens Røde Kors, hvor frivillige instruktører leder børn og unge i 4. til 10. klasse, gennem et læringsrollespil om FN's børnekonvention. Projektet arbejder ud fra mantraet: ”Børn skal kende deres ret for at kunne kræve deres ret”. Det er spillets mål at give deltagerne en unik og meget direkte oplevelse af børnerettighedsproblematikker, idet de mærker på egen krop hvad det vil sige at få sine rettigheder krænket.

Frivillig rollespilsinstruktør

Som frivillig instruktør i projektet bliver det din opgave at sprede kendskabet til FN’s børnekonvention ved at føre rollespillets deltagere gennem en række cases, som hver især stiller skarpt på forskellige problematikker omkring børns rettigheder. Du gør en direkte forskel når du hjælper børn og unge med at forstå vigtigheden i at værne om børns rettigheder og vilkår - herhjemme i Danmark såvel som i resten af verden.

Som instruktør får du en på opleveren HVER gang du spiller og der er aldrig to spil der er ens. Du behøver hverken være skuespiller eller teaterinteresseret, men bare have lyst til at være på og dele ud af dig selv. Du er med til at give deltagerne en oplevelse med stof til eftertanke, mens du lærer at bruge dig selv på helt nye måder, i en bred vifte af roller.

Tilmeld dig allerede nu

Denne sommer får du chancen for at sprede budskabet til op mod 15.000 danske og udenlandske børn og unge, når Børns Rettigheder gæster KFUM-spejdernes årlige korpslejr. Når du melder dig som ny instruktør vil du blive inviteret til en uddannelsesdag, hvor erfarne frivillige fra projektet klæder dig godt på til dit første spil.

Uddannelsesdag i København d. 19. juni kl. 13-18

Uddannelsesdag i Århus d. 3. juli kl. 13-18   

Så tilmeld dig allerede nu på: simon@urk.dk eller 27 21 95 39 - og giv dig selv og tusindvis af børn og unge en uforglemmelig sommer.

Casting udløbet