To kvindelige skuespillere søges til Kortfilms Thriller. Nordjylland

Kvinder 18 - 22 år, Jylland

LØN UDLØBET

Vi søger to kvindelige skuespillere i alderen 18-22 til vores psykologiske thriller “Keres”.
Filmen handler om to veninder (Mia og Anna) der bliver forbandet, så Mia enten skal dræbe Anne før midnat eller selv dø. Det der er formålet med denne historie er at vise de komplekse følelser som begge karakterer går igennem i løbet af filmen. Anna, som langsomt bliver mere usikker og bange for hendes veninde og hvorvidt det er smart for hende at blive. På den anden side har vi Mia som langsomt kan se at tiden er ved at løbe ud for hende, og hvordan hun bliver konfronteret med hendes egen potentielle død, eller at hun skal slå sin ven ihjel

Der vil blive afholdt fysisk casting, hvor der bliver mulighed for at møde instruktøren og andre fra holdet. Det bliver afholdt fredag den 31 Maj, men vi begynder efter normal arbejdstid, og det er muligt at aftale bestemte tid til casting, hvis du ikke har meget tid. Hvis du slet ikke har mulighed for at komme, kan du sende en selftape af dig der laver scenen.
Du kan vælge at søge begge roller (hvilket vi foreslår), eller bare den ene.
Castingen foregår i Frederikshavn

Vi tager et sted i Nordjylland i tidsrummet 1. juli til d. 5. juli.
Der vil blive tilbudt overnatning ved lokationen, som filmen optages på, og der vil blive sørget for mad og drikke i løbet af dagene.
Der vil blive betalt for transport til og fra set.
Du vil være på set i fire dage, hvor der hver dag vil være mulighed for lønning.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID